RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Evenimente
Evenimente  
 
16.12.2014, 15:10
Iniţiativa Civică pentru o Guvernare Responsabilă (ICGR)
Puteţi adera la Iniţiativa Civică printrun e-mail la adresa: ipp@ipp.md
 
10.10.2014, 09:03
Prezentarea rezultatelor sondajului sociologic "Fenomenul discriminării în Republica Moldova: percepţia cetăţeanului"
•Sondajul a fost elaborat de Institutia privata Institutul de politici publice (Chisinau), care a fost responsabil pentru elaborarea conceptului general (ipotezele principale şi proiectul de chestionar). Conceptul a fost discutat cu Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii (CPEDAE), Institutul pentru Politici Publice (Bucureşti), Consiliul Naţional pentru combaterea discriminării (România), în consultare cu un şir de ONGuri din Republica Moldova.•Sondajul a fost administrat în teren de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing CBS AXA în perioada 27 iunie – 8 iulie 2014. Eroarea maximală a sondajului este de 3%. •Cercetarea s-a efectuat pe un eşantion stratificat, probabilistic, multistadial. Eşantionul cu volumul de 1070 de persoane cu vârsta de peste 18 ani, este reprezentativ pentru populaţia adultă a ţării; eșantionul nu include raioanele de est ale Republicii Moldova.
 
12.09.2014, 09:41
Мифы о Соглашении об Ассоциации ЕС-РМ и о Зоне Свободной Углубленной и Всеобьемлющей Торговли - презентация г-на Оазу Нантой, директор программ
Данная презентация и набор инструментов разработаны в рамках проекта: «Месседжи для Европы: повышения уровня восприятия положений Соглашения об Ассоциации ЕС-РМ». Этот проект реализован посредством Программы Грантов для Демократии Посольства США в Республике Молдова, за счет средств американского народа.
 
11.08.2014, 15:36
Prezentarea rezultatelor sondajului de opinie publică "Ce cred cetățenii despre UE și UV?
Conținutul acestei prezentări și a setului de instrumente a fost realizat în cadrul Programului de Granturi pentru Democrație al Ambasadei SUA în Republica Moldova din banii poporului american.
 
11.08.2014, 13:33
Prezentarea studiului "Mesaje de promovare a unei imagini obiective cu privire la beneficiile Acordului de Asociere UE-RM"
Scopul studiului este testarea unor mesaje privind beneficiile Acordului de Asociere RM-UE.Selectarea respondenților, în dependență de specificul fiecărui grup, s-a făcut după mai multe criterii: sex, vârstă, studii, nivelul de implicare civică, limba vorbită, mediul de trai.
 
10.07.2014, 09:08
Conferinţa de lansare a proiectelor societăţii civile, finanţate de Fundaţiile pentru o Societate Deschisă prin intermediul Fundaţiei Soros-Moldova şi desfăşurate în parteneriat cu Ministerul Educaţiei
Pe data de 8 iulie 2014, în cadrul Conferinţei de lansare a proiectelor societăţii civile,finanţate de Fundaţiile pentru o Societate Deschisă prin intermediul Fundaţiei Soros-Moldova şi desfăşurate în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Institutul de Politici Publice a prezentat Proiectul “Dezvoltarea și consolidarea politicilor educaționale în Republica Moldova”, care se va desfăşura în perioada iunie 2014  mai 2015.Proiectul prezentat de IPP a fost selectat printr-un concurs organizat de către Fundația Soros-Moldova in scopul de a încuraja centrele analitice si organizațiile societăţii civile din domeniul educațional sa contribuie la lansarea discuțiilor publice si articularea poziției actorilor neguvernamentali faţă de procesul de reformare a politicilor educaţionale din Republica Moldova
 
05.02.2014, 11:18
Sondaj de opinie publică "Calitatea serviciilor prestate de Ministerul Afacerilor Interne şi subdiviziunile acestuia în opinia cetăţeanului"
Pe data de 3 februarie 2014, în cadrul mesei rotunde, au fost prezentate rezultatele sondajului de opinie publică "Calitatea serviciilor prestate de Ministerul Afacerilor Interne şi subdiviziunile acestuia în opinia cetăţeanului", efectuate de Institutul de Politici Publice şi CBS Axa în cadrul proiectului "Evaluarea nivelului de încredere a publicului în sectorul justiţie şi afaceri interne", susţinut financiar de Ambasada SUA.
 
Prima / Evenimente
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1503518
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran