RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Publicaţii / Toate publicaţiile
Toate publicaţiile  
 
14.08.2013, 11:26
Conferința "e-Learning în agenda învățământului european. Cazul Slovaciei și Republicii Moldova"
Conferinţa internațională "e-Learning în agenda învățământului european. Cazul Slovacia și Republica Moldova ", a avut loc pe data de 25 aprilie 2013 în Chișinău. Conferinţa a fost evenimentul de top al Proiectului "Modernizarea învățământului în Republica Moldova", finanțat din fondurile SlovakAid  Programul oficial de asistenţă pentru dezvoltare al Republicii Slovace ".
 
22.05.2013, 14:57
Studii elaborate in cadrul proiectului "Modernizarea învatamântului din Modova prin extinderea accesului la o educatie flexibila - instruirea cadrelor didactice si a studentilor în domeniul e-educatiei"
1. Virtual and Remote Laboratories as an Important Educative Instrument in e-Learning2. Conceptia de dezvoltare a instruirii asistate de calculator din invatamintul secundar3. Modernisation of education in Moldova - preparation of teachers and students for e-learning methodology enhances the access to flexible education4. Europe 2020 strategy: Education in the EU Agenda5. Instruirea asistata la calculator in formarea cadrelor didactice6. e-Learning in the EU Education Agenda; Case of Slovakia and Moldova7. Tempus project "Creating digital network universities in applied science themes
 
25.04.2013, 09:05
Plățile formale și neformale achitate de către părinți în instituțiile de învățămînt preuniversitar
Conform legislaţiei Republicii Moldova, învăţământul primar şi secundar general este integral finanţatde stat, iar studiile în astfel de instituţii sunt fără plată. Însă, conform unor opinii, mijloacele bugetarealocate instituțiilor de învățământ primar şi secundar general nu sunt suficiente pentru funcționareaadecvată a acestora. În consecinţă, mai mulţi părinții, din iniţiativă proprie sau fiind constrânşi deanumite împrejurări, efectuează plăţi, formale sau neformale, pentru ceea ce ei consideră sau li se spunecă sunt în folosul educaţiei propriilor lor copii.
 
13.03.2013, 15:48
Raportul de activitate al Institutului de Politici Publice, anul 2012
Institutul de politici publice este o organizaţie independentă, nonpartizană, nonprofit, care impărtăşeşte valorile libertăţilor individuale, ale societăţii democratice, statutui de drept, economiei de piaţă libere. Misiunea Institutului constă în a contribui la instituirea în Republica Moldova a unei societăţi deschise, participatorii, pluraliste, bazate pe valorile democratice, prin efectuarea, sprijinirea şi sponsorizarea cercetărilor şi analizelor independente ale politicilor publice în domeniile prioritare ale existenţei comunităţii şi funcţionării societăţii.
 
06.02.2013, 13:27
Ordine Publică, Securitate şi Apărare. Raport de monitorizare a implementării Planului de acţiuni al Guvernului la capitolul "Ordine Publică, Securitate şi Apărare "
Raportul de monitorizare a implementării Planului de Acţiuni al Guvernului la capitolul "Ordine Publică, Securitate şi Apărare" a fost realizat de către experţii grupului de lucru Securitate şi Politică Externă din cadrul Consiliului National pentru Participare
 
06.02.2013, 13:25
Reintegrarea Ţării. Raport de monitorizare a implementării Planului de acţiuni al Guvernului la capitolul "Reintegrarea Ţării"
Raportul de monitorizare a implementării Planului de Acţiuni al Guvernului la capitolul " Reintegrarea Ţării " a fost realizat de către experţii grupului de lucru Securitate şi Politică Externă din cadrul Consiliului National pentru Participare.
 
06.02.2013, 13:23
Politica Externă. Raport de monitorizare a implementării Planului de acţiuni al Guvernului la capitolul "Politica Externă"
Raportul de monitorizare a implementării Planului de Acţiuni al Guvernului la capitolul "Politica Externă " a fost realizat de către experţii grupului de lucru Securitate şi Politică Externă din cadrul Consiliului National pentru Participare
 
Prima / Publicaţii / Toate publicaţiile
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1580403
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran