RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Proiecte IPP / Publicatii la proiectul recomandările CC
Publicatii la proiectul recomandările CC  
 
14.01.2014, 10:23
Studiul „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi organele de drept”
Studiul „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi organele de drept” a fost realizat de către expertul în drept financiar, avocatul Petru Balan, în cadrul Proiectului „Recomandările Curţii de Conturi: Advocacy pentru transparenţa şi eficienţa utilizării banilor publici”, implementat de către Institutul de Politici Publice cu sprijinul Fundaţiei Soros-Moldova. Studiul nu reprezintă neapărat viziunile finanţatorului
 
14.01.2014, 10:20
Studiul „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi Parlament”
Studiul „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi Parlament” a fost realizat de către expertul în managementul finanţelor publice, Vladimir Arachelov, în cadrul Proiectului „Recomandările Curţii de Conturi: Advocacy pentru transparenţa şi eficienţa utilizării banilor publici”, implementat de către Institutul de Politici Publice cu sprijinul Fundaţiei Soros-Moldova. Studiul nu reprezintă neapărat viziunile finanţatorului.
 
13.12.2013, 09:36
Studiul „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi autorităţile administraţiei publice centrale”
Studiul „Raporturile dintre Curtea de Conturi a Republicii Moldova şi autorităţile administraţiei publice centrale” a fost realizat de către expertul în administraţie publică, Sergiu Tatarov, în cadrul Proiectului „Recomandările Curţii de Conturi: Advocacy pentru transparenţa şi eficienţa utilizării banilor publici”. Acest proiect este implementat cu sprijinul Fundaţiei Soros-Moldova. Studiul nu reprezintă viziunile finanţatorului.
 
Prima / Proiecte IPP / Publicatii la proiectul recomandările CC
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1771470
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran