RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Evenimente / Desfăşurarea seminarului "Curs de advocacy pentru reprezentanţii societăţii civile din zona de securitate a Republicii Moldova"
Desfăşurarea seminarului "Curs de advocacy pentru reprezentanţii societăţii civile din zona de securitate a Republicii Moldova"
26.02.2013, 09:57
Text:
Tipar

 La data de 23 februarie a.c, Institutul de Politici Publice a desfăşurat training-ul „Curs de advocacy pentru reprezentanţii societăţii civile din zona de securitatea a Republicii Moldova”. Această activitate este a doua ca număr, din seria celor trei care fac parte din proiectul „Consolidarea capacităţilor organizaţiilor societăţii civile din zona de securitate a Republicii Moldova”, implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei S.U.A. în Republica Moldova.

 Instruirea a avut scopul de a  dezvolta capacităţile de analiză a politicilor publice existente de către ONG-urile din zona de securitate, identificarea necesităţilor grupurilor pe care le reprezintă şi consolidarea capacităţilor de promovare a intereselor acestora prin intermediul campaniilor de advocacy.

 

Subiectele care au fost propuse spre instruire au fost despre: Procesul de elaborare şi analiză a politicilor publice şi campania de advocacy ca element de influenţare a politicilor publice; Instumente de advocacy şi utilizarea acestora. De asemenea, participanţii au avut o serie de activităţi practice pe grupuri, unde au discutat diverse probleme şi au venit cu posibile soluţii de rezolvarea a acestora.

 

 La finalul modulului, participanţii au spus că au acumulat cunoştinţe noi vis-a-vis de subiectul „advocacy” şi deja vor avea suport teoretic pentru acţiunile organizaţiilor din care fac parte.

 

 

 
Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Twitter Netvibes linkedin
 
Prima / Evenimente / Desfăşurarea seminarului "Curs de advocacy pentru reprezentanţii societăţii civile din zona de securitate a Republicii Moldova"
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1512089
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran