RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Anunţuri / Prezentarea publică a studiului „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi Autoritățile Administrației Publice Centrale”
Prezentarea publică a studiului „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi Autoritățile Administrației Publice Centrale”
02.12.2013, 13:55
Text:
Tipar

În data de 5 decembrie 2013, la ora 14.00, în incinta Casei Guvernului, etajul 1, sala de conferințe, intrare din strada Pușkin, va avea loc prezentarea publică a studiului „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi Autoritățile Administrației Publice Centrale”.

La prezentare vor fi prezenți reprezentanți ai Curții de Conturi, ai  tuturor ministerelor, ai Cancelariei de Stat, ai Parlamentului, ai societății civile și ai presei.

Studiul a identificat problemele în raporturile dintre Curte și administrația centrală și factorii care afectează implementarea recomandărilor Curții, precum și propune o serie de soluții de sporire a gradului de colaborare dintre părți întru utilizarea eficientă a banului public și optimizarea gestionării patrimoniului public.

Prezentul studiul a fost realizat în cadrul Proiectului „Recomandările Curţii de Conturi: Advocacy pentru transparenţa şi eficienţa utilizării banilor publici”, cu sprijinul financiar al  Fundaţiei Soros-Moldova. 

 

 
Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Twitter Netvibes linkedin
 
Prima / Anunţuri / Prezentarea publică a studiului „Raporturile dintre Curtea de Conturi şi Autoritățile Administrației Publice Centrale”
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1559668
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran