Desfăşurarea cursului de instruire „Planificarea strategică în contextul facilitării scrierii şi implementării proiectelor"
02.04.2013, 14:09

La  30 martie a.c, Institutul de Politici Publice a desfăşurat cursul de instruire „Planificarea strategică în contextul facilitării scrierii şi implementării proiectelor”. Această activitate este ultima la număr, din seria celor trei care fac parte din proiectul „Consolidarea capacităţilor organizaţiilor societăţii civile din zona de securitate a Republicii Moldova”, implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei S.U.A. în Republica Moldova, din banii poporului american.

Scopul celei de a treia întâlniri a fost cel de a informa şi dezvolta competenţelor cheie ce ţin de elaborarea planurilor de dezvoltare strategică a localităţilor.

În calitate de traineri au fost Oxana Paierele şi Andrei Iovu, experti la Institutul de Politici Publice. Temele propuse spre instruire au fost: Iniţiere în planificare strategică locală”, „Tipuri de planificare,” „Analiza necesităților instituționale ale organizațiilor din zona de securitate”.

 De asemenea, participanţii au avut o serie de activităţi practice pe grupuri, unde au  elaborat draft-uri pentru proiecte şi au discutat despre problemele care apar în organizaţiile lor.

La încheierea activităţii, participanţii au menţionat că vor aplica în practică informaţiile aflate de la seminar, pentru implementarea viitoarelor proiecte.


 

Phone (+373 22) 27 67 85, 27 67 86
Fax (+373 22) 27 67 86
Email : ipp@ipp.md
Copyright © 2021 Institute for Public Policy. All Rights Reserved.