Concurs de selectare a experţilor pentru elaborarea studiilor de politici publice
11.02.2008, 00:00 IPP,

Institutul de Politici Publice anunţă un concurs de selectare a experţilor pentru elaborarea studiilor de politici publice în următoarele domenii: Efficient institutional reaction for combating intolerance and extremism in the Black Sea Region;

Think Tanks’ Cooperation for the Societal Security.

Doritorii de a participa la concurs sunt rugaţi să trimită CV-ul, lista publicaţiilor şi un eseu, în limba engleză, cu viziunile aplicantului asupra domeniului ales (exact o pagină de formatul A4, font Times New Roman, 12 pt) pe adresa oazu_nantoi@ipp.md, ana_rudico@ipp.md .

Persoanele selectate vor fi anunţate prin intermediul poştei electronice. Data limită pentru depunerea dosarelor este 29 februarie 2008.

Studiile vor fi elaborate în cadrul unor proiecte trilaterale, cu participarea experţilor din Republica Moldova, România şi Ucraina, cu suportul Programului East-East al Fundaţiei Soros-Moldova: Parteneriat dincolo de hotare. Participarea la elaborarea acestor studii presupune capacitatea de lucru în echipă, precum şi comunicarea şi elaborarea textelor în limbile română şi engleza. Scopul studiilor este de a formula soluţiile bazate pe abordări comune pentru problemele ce ţin de securitatea societală, combaterea intoleranţei şi a extremismului pentru Republica Moldova, România şi Ucraina.

Tel (+373 22) 27 67 85, 27 67 86
Fax (+373 22) 27 67 86
Email : ipp@ipp.md
Copyright © 2021 Institutul de Politici Publice. Toate Drepturile Rezervate.