Invitaţie la prezentarea publică a studiului Competition of Geopolitical Interests in Post-Soviet Space: Future Prospects for the Eastern Partnership Countries.
25.11.2013, 14:28

În data de 26 noiembrie 2013, va avea loc prezentarea publică a studiului Competition of Geopolitical Interests in Post-Soviet Space: Future Prospects for the Eastern Partnership Countries, elaborat de un grup de experţi din Ucraina și Republica Moldova.

 În  studiu  sunt  reflectate  politica soft-power a Federației Ruse în țările Parteneriatului Estic și unul dintre instrumentele de promovare a   intereselor   geopolitice   ale   Federației   Ruse  -  conflictul transnistrean. De asemenea, sunt examinate perspectivele Parteneriatului Estic  după  Summit-ul  de  la  Vilnius,  având  în  vizor  în special evoluțiile din Republica Moldova și Ucraina.

Acest studiu este parte a proiectului  Competition of Geopolitical Interests in Post-Soviet Space: Future Prospects for the Eastern Partnership Countries, care a fost implementat de Institutul de Politici Publice din Moldova în colaborare cu Strategic and Security Studies Group din Ucraina, cu suportul financiar al Programului Est Est fără Frontiere al Fundaţiei Soros-Moldova.

Evenimentul va avea loc în Sala de conferinţe a hotelului Regency (str. Sfatul Țării, 17), începând cu ora 15.00.

 

Agenda

Studiul

 

Tel (+373 22) 27 67 85, 27 67 86
Fax (+373 22) 27 67 86
Email : ipp@ipp.md
Copyright © 2021 Institutul de Politici Publice. Toate Drepturile Rezervate.