Institutul de Politici Publice din Republica Moldova invită reprezentanții ONG-urilor și mass-mediei locale la instruirea „Consolidarea capacității societății civile de a contribui la prevenirea și/sau identificarea conflictelor de interese”
08.02.2017, 12:08

Scopul training-ului este de a familiariza participanții cu:

- noile modificări legislative și instituționale în domeniul asigurării integrității profesionale a funcționarilor publici;

- utilizarea accesului la informație pentru identificarea conflictelor de interese;

- bunele practici din România legate de comunicarea, dezvăluirea și eliminarea conflictelor de interese. 

 

Training-ul va fi desfășurat în parteneriat cu Autoritatea Națională de Integritate, Institutul pentru Politici Publice din România și IDIS ”Viitorul”.

 

Sesiunea de training va avea loc în mun. Chișinău (str. Tighina 49/3 - Centrul de Conferințe Summit, Sala Roma), în data de 17 februarie 2017, între orele 10.00-16.00.

 

Agenda trainingului (link).

 

Costurile de transport și alimentare vor fi acoperite de către organizatorii evenimentului.

 

Având în vedere numărul limitat de locuri, pentru a participa la instruire vă rugăm să confirmați prezența până pe data de 15 februarie la adresa de e-mail: alexandru_platon@ipp.md sau la numărul de telefon: 069 799 695, indicând denumirea instituției și un număr de contact.

 

Training-ul este organizat în cadrul proiectului „Consolidarea sistemului integrat de identificare, prevenire și combatere a conflictelor de interese în Republica Moldova prin cooperare interinstituțională și parteneriat cu actorii cu competențe în domeniu din România”, având sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al României.


Tel (+373 22) 27 67 85, 27 67 86
Fax (+373 22) 27 67 86
Email : ipp@ipp.md
Copyright © 2021 Institutul de Politici Publice. Toate Drepturile Rezervate.