Atelierul pentru jurnalişti: „Investigaţii jurnalistice pe subiecte ce ţin de eficienţa utilizării banilor publici şi implementarea recomandărilor Curţii de Conturi”
01.03.2013, 15:40

Curtea de Conturi a Republicii Moldova, Institutul de Politici Publice şi Centrul de Investigaţii Jurnalistice au organizat miercuri, 27 februarie, un atelier de lucru pentru jurnaliştii interesaţi de mediatizarea subiectelor ce ţin de eficienţa utilizării banilor publici. Atelierului a avut drept scop familiarizarea jurnaliştilor cu activitatea Curţii de Conturi, elementele-cheie ale activităţii de audit, metodele şi bunele practici de realizare a investigaţiilor jurnalistice. 
Atelierul de lucru a fost organizat în cadrul Proiectului „Recomandările Curţii de Conturi: Advocacy pentru transparenţa şi eficienţa utilizării banilor publici", implementat de Institutul de Politici Publice în colaborare cu Curtea de Conturi a Republicii Moldova.
Materialele atelierului pot fi consultate accesând următoarele link-uri: 
·         Prezentarea Efectele auditului public extern, noţiunile de bază, obiectivele, efectele şi relevanţa pentru interesul public - Angela Pascaru, membru al Curţii de Conturi
·         Prezentarea Auditul performanţei - Valentina Madan, şefa Direcţiei audit al performaneţei 
·         Prezentarea Metode de investigaţii jurnalistice - Cornelia Cozonac, Centrul de Investigaţii Jurnalistice.
Materialele atelierului pot fi de asemenea consultate de pe pagina web a Curţii de Conturi

Tel (+373 22) 27 67 85, 27 67 86
Fax (+373 22) 27 67 86
Email : ipp@ipp.md
Copyright © 2022 Institutul de Politici Publice. Toate Drepturile Rezervate.